ENGLISH  |  SVENSKA  |  ESPAÑOL  |  DEUTSCH

Våra renoverings
projekt

När ett hem byter ägare behöver det nästan alltid förändras eller förbättras på något sätt. Litet eller stort, vi samarbetar med kunniga experter inom alla områden. Vi tillhandahåller även projektledning av ombyggnationer för att säkerställa kvalitet, tidsplan, budget och sluresultat.

GROUND FLOOR
TWO BEDROOM APARTMENT

Denna markplanslägenhet med terrass är totalt renoverad med nya golv, väggar, belysning, platsbyggt kök, platsbyggda garderober, badrum med platsbyggda komoder, fönster, rör och elektricitet. Planlösningen är något förändrad för att åstadkomma ett öppet kök och vardagsrum. Resultatet är en ljus, modern och öppen lägenhet där de 88 kvadratmetrarna är nyttjade på bästa sätt.

SEA VIEW APARTMENT
WITH TERRACE

Denna 97 m2 stora lägenhet med terrass har genomgått en totalrenovering där en inbyggd terrass gjorts om till ett sovrum och tvättstuga. Väggarna runt köket togs bort för att få en öppnare planlösning och för att få in mer ljus. Alla väggar, golv, badrum, rör, elektricitet samt köket är renoverat och utbytt och renoverat. Detta är nu en modern lägenhet i skandinavisk stil med 4 sovrum, 2 badrum med dusch och ett stort vardagsrum med öppet kök och matplats, samt utgång till terrassen.

BRIGHT AND OPEN
THREE BEDROOM FLAT

Den här lägenheten blev senast renoverad på 70-talet nån gång, så förvandlingen från brunt och mörkt till vitt och ljust blev enorm. Den genomgick en totalrenovering in i minsta detalj, där allt förnyades. För att åstadkomma en öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum revs en vägg och en annan vägg öppnades upp. Renoveringen av den här lägenheten påbörjades och avslutades under våren 2014.

RYMLIGT OCH LJUST HEM
GRANNE MED HAVET

Denna lägenhet med stor terrass på första linjen, var från början två mindre lägenheter som slogs ihop till en stor. Layouten förändrades totalt och har nu ett stort öppet vardagsrum med ett platsbyggt kök, tre sovrum med platsbyggda garderober samt två rymliga badrum. Resultatet blev ett ljust öppet hem med full kontakt med medelhavet.

MODERN VILLA MED
UTSIKT I FOKUS

Denna villa i en modern arkitektur ligger högt upp i Costa d'en Blanes med magnifik havsutsikt. Den har också en spektakulär infinity pool, flera olika terrasser inkluderat en tak terrass, även den med pool och magisk utsikt. Boytan på 528 m2 är fördelad på 4 sovrum med badrum en-suite, gäst toalett, öppet vardagsrum med kök och matplats, ute-kök, gästlägenhet, biosalong/kontor, vinkällare, garage och hiss som förbinder våningarna. Villan är designad av den erkände mallorkinska arkitekten Miguel Arenas och är byggd i material av enbart högsta kvalitet.